Rise•UP Uniting People Summer Gathering

Kasteel De Berckt, Baarlo

Rise•UP – Uniting People – Summer Gathering

 
“An invitation to explore the intention of life”
 
Rise•UP is de volgende stap in de reis die we als UP familie maken. We zijn open en kwetsbaar, maar ook sterk en zichtbaar. We komen samen in actie en creëren een duurzame plek in de nieuwe wereld.
Het Rise•UP festivalprogramma gaat over verbinding met elkaar, verbinding met de natuur en verbinding met het leven zelf. Maar ook over innerlijke balans en creatieve expressie. Wat leeft in jou? Wat maakt je blij?
Rise•UP in het licht en uit de schaduw. Rise•UP is een uitnodiging om de intentie van het leven te verkennen. Ieder op het eigen pad, binnen de veilige bedding van de UP community. In het volle licht inspireren we elkaar om zelf alles te ontdekken onze volle potentie te leven.
 
Co Creators
Rise•UP is naast familiefestival ook een co-creatie festival. De CoCreators arriveren op maandag 7 augustus en vertrekken op 13 augustus in de avond. De ticketprijs houden we laag, 245 euro, en in ruil daarvoor vragen we je om 4 a 5 uur per dag mee te draaien in één van de co-creator teams. Het aanmeldingsformulier voor CoCreators vind je op onze website: https://www.rise-up.nl/ Vul het formulier daar in en we nemen contact met je op.
 
Kaarten
Kaarten zijn inclusief heerlijk eten, workshops, concerten, wellness en een plek op de Camping. Wil je een kamer (delen) of kom je met de camper? Koop dan een extra ticket.
 
Programma
In de ochtend is er de gelegenheid met zijn allen samen te komen voor dat het ochtend en middag workshop programma begint. In de avond ligt de nadruk op ontspanning en samen zijn. Overdag zijn de wellness en lounge altijd open voor gezelligheid en ontspanning en we zorgen voor een programma voor alle leeftijden.
 
Taal
Rise UP is een Nederlandstalig festival met alleen een uitzondering voor international artiesten of workshop gevers, dit vermelden we duidelijk in het programma.
 
Organisatie
Rakesh Mijling is sinds 2010 betrokken bij Open UP met Tantric Dance workshops. Hij groeide steeds meer in de organisatie met Crea Team, video en promotie campagnes. Met Loving Events verzorgt Rakesh verschillende festivals waaronder nu Rise•UP.
Chocolate Club geleid door Jens van den Akker is betrokken bij Open UP sinds 2014 . Samen met een team van geweldige mensen organiseert hij sinds 2019 Het Ecstatic dance festival Holland bij de Berckt. Met zijn ervaring en organisatie levert hij nu zijn bijdrage aan Rise•UP.
Natural High, met als eigenaar en coördator Eduard Kouwen, biedt al vele jaren allerlei festivals en activiteiten aan in verbinding met jezelf, elkaar en de aarde. Eduard is sinds 2009 betrokken bij UP in verschillende hoedanigheden.