Jaartraining 'Het Verlangen'

3 retraiteweekenden en 6 live zaterdagen op de mooiste plekjes van Nederland

💗 HET VERLANGEN 💗

Een gepersonaliseerde jaartraining voor vrouwen die zichzelf krachtig neer willen zetten in de nieuwe wereld

 

Bevrijd jezelf, neem je plek in, laat je stem horen. Ga voor die droom, dat verlangen, die wens die je al jaren voelt maar die je maar niet gemanifesteerd krijgt door blokkades, twijfels, angsten of blinde vlekken.

Wil je nu eens eindelijk die eigen praktijk beginnen? Wil je je onderneming naar een next level tillen? Verlang je naar krachtige ruggesteun van jezelf? Verlang je naar meer stroming, meer plezier in je leven? Naar meer lak hebben aan de oordelen van je buiten- en binnenwereld? Wil je een fijnere moeder worden, meer vertrouwen in sisters voelen, vrouwenvriendschappen opbouwen, grenzen leren voelen en uiten, een community beginnen, leren uitreiken… ?

Welk groot verlangen je ook hebt, in deze gepersonaliseerde jaartraining ga je haar verwezenlijken.

We gaan op reis met een groep vrouwen die verlangen naar het volgen van hun eigen innerlijke stem. Die verlangen naar overgave aan de liefde van het eenheidsbewustzijn en daarmee van zelfliefde. Vrouwen die het leven willen leven dat bij ze hoort. In de nieuwe wereld waarin we vanuit het grote lijden van de illusie van dualiteit, opnieuw gaan voelen dat we liefde en onschuld zijn.

Heb je interesse? Sluit dan aan bij onze Facebook groep of check Instagram 

Met wilde lange rode krullen en een onbeschaamde schaterlach danst ze zomaar midden op klaarlichte dag door het centrum van de wereld. Haar ogen glanzen, haar handen dansen. Ze is gulzig. Ze stampt, sluipt, springt, huppelt, omhelst, is al weer verder gerend. Uitbundig. Eén en al stromende liefde. Niet te stoppen.
 
Haar naam is: ✨️VERLANGEN✨️
Ze is de koningin van alle creatie.
Zonder haar geen manifestatie.
En ze leeft in je hart, in ieder van ons.
 
Alles begint bij haar. Iedere stap, onderneming, alles begint met Verlangen.
Dus wanneer je iets maar niet gemanifesteerd krijgt, mag je je band met je verlangen onderzoeken.
Ken je haar wel echt? Laat jij haar wel werkelijk toe? Of heb je haar in de kelders verstopt? Vind je haar te eng. Te aanwezig. Gevaarlijk. Wakkert ze je faalangst aan of angst voor oordeel of mislukking?
Misschien fluistert ze door je aderen. Als heel subtiele wind.
Fladdert ze soms door je hart?
Of gonst ze in je buik?
Je kunt je op elk moment met haar verbinden door één hand op je baarmoeder te leggen, de andere op je hart. Word stil, luister. Voel jouw bron van alle creatie: je verlangen.
 
En als je je voor eens en voor altijd grondig met je verlangen wilt verbinden en je werkelijk aan haar wilt committeren; stap met ons in een diepe vervullende transformerende jaarreis om eindelijk je diepste Verlangens tot creatie te brengen.
 
Een jaartraining voor vrouwen begeleid door Rosanne Versteeg en Manja Gruson
Met een stevige mannelijke organisatorische bedding achter ons van Edu Art .
6 hele dagen en 3 weekenden lang gaan we met een groep vrouwen op reis. Een lifechanging avontuur.
Voel je een nieuwsgierigheid en wil je meer info? Stuur ons even een berichtje en we verbinden ons graag met jouw verlangen!